Realisaties

Realisaties

 
Op zoek naar een advocaat regio Turnhout?
Advocatenkantoor Stappers staat u bij met een gespecialiseerd team van advocaten die uw zaak behartigt zijn. Wij hanteren essentiële dossierkennis en maken steeds transparante ereloonafspraken.
 

In de kijker

Mirlinda Reka

Vandaag contact opgenomen met het kantoor, en ik werd meteen doorverbonden met de Heer Stappers zelf. Super aardige man, hij twijfelde geen seconde om mij informatie te verlenen. Ik heb duidelijke en goede informatie gekregen van meneer. Hij is erg professioneel en vooral vriendelijk. Ik kan nu weer verder met een gerust hart dankzij hem. Ik raad advocatenkantoor Stappers zeker aan!

I.H

Het is een waar genoegen om samen te werken met mr. Stappers. Mr. Stappers is een advocaat met het hart op de juiste plaats. Zijn menselijke aanpak siert hem enorm. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog vaak met hem te mogen samenwerken.

Joost Peeters

Tom Stappers heeft mij tot twee keer toe goed kunnen helpen. Ondanks dat er zware verkeersinbreuken gepleegd waren ben ik er met een zeer mild vonnis vanaf gekomen. Natuurlijk ben ik erop gewezen dat deze feiten niet mogen herhaald worden. Ik heb mij ook zeker niet blauw betaald aan honoraria!! Meester Stappers heeft een splinternieuw kabinet waar we tot aangename woordenwisselingen kwamen.

YOUTUBE

Maak kennis met Advocatenkantoor Stappers

Aangenaam. Wij zijn Advocatenkantoor Stappers. Sinds onze opstart in 1999 werken gespecialiseerde topadvocaten onder één dak. Wij gunnen u graag een blik achter de schermen. ​​​​​Ons team hoopt u snel van dienst te mogen zijn.

Contacteer ons

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Advocatenkantoor Stappers

Op zoek naar een advocaat regio Turnhout?
Sinds onze opstart in 1999 werken onze gespecialiseerde topadvocaten onder één dak. Advocatenkantoor Stappers staat u bij met een gespecialiseerd team van advocaten die uw zaak behartigt zijn.

Contacteer ons

Waarom kiezen voor ons?

Gespecialiseerd team van advocaten

Oze advocaten zijn actief in de gerechtelijk arrondissementen Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Hasselt en Tongeren.

Dossierkennis

Wij verwerven kennis over handelsrecht, incassorecht, schaderecht, strafrecht, vreemdelingenrecht, verkeersrecht en arbeidsrecht.

Transparante ereloonafspraken

Ons kantoor hanteert inzake kosten en ereloon transparante principes. Geen enkele zaak is identiek aan een andere. Onze huidige tarievenlijst is een richtlijn voor de berekening van de kosten.